Mezi ploty

Mezi ploty

Anotace: ...mezi srdci...

Sbírka: Lásky za zamčenými dveřmi

Už víš, co se může stát,
že náhoda je zrádná,
když zjistíš, že už nemáš rád,
že teď jsi začal milovat
a cesta zpátky žádná.

Nevím, co bych měla říct...
Že lhostejnost to není?
Mezi ploty musím žít,
touhu po tobě svou skrýt...
Však co se tímhle změní?

Já nikomu nechci lhát...
Mně upřímnost je blízká.
Část lásky mé jsi ukrad!
Nečistou hru nechci hrát...

...a přesto se mi stýská...
Autor Duhová, 17.09.2010
Přečteno 329x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Gabrielle, dream in emptiness, Marfuša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je opravdu hezké dílko

17.09.2010 21:51:00 | Marfuša

...nojo no ST

17.09.2010 14:50:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí