Pro mou lásku...

Pro mou lásku...

Anotace: ...ona ví... :-))

Někdy jsi blíž a někdy jsi dále,
má láska k tobě, plane však stále.

Plane jak maják na skalnatém útesu,
jestli hned nepřijdeš, asi tě unesu!

Unesu do Ráje, unesu do Pekla,
nechci jen má lásko, abys mi utekla!

Jsi pro mě slunce, milé a hřejivé,
jsi moje štěstí, předlouho hledané!
Autor Stone, 08.01.2006
Přečteno 960x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

nebýt toho sluníčka-štěstíčka

08.01.2006 20:25:00 | pla-ton

Krásná..pokračuj!

08.01.2006 18:04:00 | Dajana

pěkná, zamilovaná ...šťastná to dívka.

08.01.2006 17:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí