Dravá po Tvém pohledu..

Dravá po Tvém pohledu..

Anotace: mini

Poskládal osud kapky do duhy
Chvění bez dotyku
líbáš mě
můj zaneprázdněný svět
Dravá po Tobě jsem a chci..
naposledy snít než se změním
Tajně uvnitř tančím,
když pláče můj strach

Smířená se světem
Hladová po dotyku Tvém,
když díváš se do mých očí
..zas tak jinak

Podlehneme oba..bez otázky "Chceš?"
Autor Maranatha, 17.09.2010
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, Haminka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí