Co je šťastný krok...?

Co je šťastný krok...?

Anotace: je každý rozchod tragédie nebo naopak štěstí?

Samota zahání tě do ústraní
blázen jsi pokud padneš před ní.
Hledáš hledáš nenacházíš, to co
před samotou ochrání, něco
umějící vyhnat smutek z osamění

hledání tě k zoufalství dohání.

Pomalu, pomaličku splín tě svádí
do hrobu samoty tě bezpochyby shodí.

Neplač! Slzy prázdnotu nezahladí
ani vrásky na tváři ti nezahladí.

Nezoufej, neblázni!

Ve snu si všechno ujasní pomalu
buď ráda, že už nejste spolu.

Osud karty zamíchal, andělé hlídají
aby nedošlo k chybě potají.
Neslyšíš je, nevidíš a nevnímáš
zahleděná do své samoty usínáš.
Autor maedison, 17.09.2010
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí