Jsi nezadaná aneb vzpomínky

Jsi nezadaná aneb vzpomínky

Anotace: nezapomenu na tebe...

Svazují mě!
Jako provazy věčné závislosti!
K smrti ubíjí mě!
Jako pocit jedovaté žárlivosti,
že vzduch smí dýchat jiný,
který má žábry místo plic
a směje se, že nenadechnu se už nikdy víc!

...vzpomínky
Autor Lamorte, 17.09.2010
Přečteno 351x
Tipy 17
Poslední tipující: evilyn, Milásek, Live to fight, Psavec, Gabrielle, nella, efeeez, CULIKATÁ, Manstein, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí