Jsi víc než jen můj sen!

Jsi víc než jen můj sen!

Anotace: Opět na téma týdne sen :-)

V mrákotách, jako ve snu,
potácím se dnem.
Mám dojem, jako bys byl
jenom mým snem!
Jsi mé nevyslovené
přání!
Ke mně patříš, hloubím si
své zdání!
Jsi něha, slast i
touha!
Jsi má fyzická
vzpruha!
Jsi můj růžový
sen.
Jsi krásně sluneční
den!
Jsi všechno co si jen
můžu přát!
Umíš neskutečně krásně
srdce hřát!

Jsi víc než jen můj sen,
jsi mého života plamen!
Autor Labanda, 17.09.2010
Přečteno 487x
Tipy 6
Poslední tipující: Pythonissa__, labuť, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása, krása, krása.
Už není co víc bych mohla dodati.
Opět ST a jen tak dál. :)

23.09.2010 09:29:00 | Pythonissa__

Nesnášim opravování, ale tohle mě praštilo, máš tam "růžoví" s měkym "I"...:D
Ale básničce to neubralo.

20.09.2010 16:33:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí