nedočkavé stromy

nedočkavé stromy

Anotace: ... v parku zvoní ...

.
potkávám tě v parku
a tvou lavičku do chladu
vyzvání mi v zimě
s jíním stromy

i v létě

na našem místě
když noc už chladí
otvíráme s nimi hru
o skrývaných vůních
kterými se zatočily
jenom stromy
nedočkavé

po kterých
už zase toužíš
a já tě obejmu
.
Autor a_tao, 17.09.2010
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, labuť, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tvá poetika je prostě kouzelná

ST

18.09.2010 21:15:00 | Mbonita

Moc pěkné a hezky čtivé. Líbí se mi Tvoje básenka. ST!

18.09.2010 10:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí