Jen jednou jedenkrát

Jen jednou jedenkrát

Anotace: :)

Jen jednou jedenkrát chtěl jsem tě mít
Od rána do noci z tvých retů pít
Topit se v radosti, lásku si žít
Hledět ti do očí a šťastný být.

Smutně tu hledím na šedé zdi
Utek nám čas, už není kdy
Věčnost nás pohltí v černotě tmy
Zbydou nám slzy, je konec hry.
Autor Ďábel sám, 18.09.2010
Přečteno 390x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Iv, lovelienka, isisleo, Tamara, CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutně.

11.04.2024 17:07:19 | mkinka

Nevzdávej to a rozehráj novou partii. Líbí se mi moc.

18.09.2010 10:58:00 | Tamara

Nevzdávej to a rozehráj novou partii. Líbí se mi moc.

18.09.2010 10:58:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí