Krabice vzpomínek

Krabice vzpomínek

Schovala jsem ho.
Ten okamžik.
Aby nezmizel a zůstal stejně kouzelný.
Jenže zmizel.
Z krabice pod mou postelí.

Možná se ztratil
v tom zmatku,
co je v mojí hlavě.
Možná jen nevěděl,
jak důležitá byla ta chvíle.

...Co už nikdy nebude.

Tak mizí vzpomínky,
schované v krabičce.
Slzičky v úsměvu,
co našly útěchu
ve smutné hudbě,
v písničkách o hněvu.

Malují obrázky,
jako malý plamínek.
Snad pořád doufají ve štěstí,
ale jen ve chvíli
krabice vzpomínek.

...

Všechno co bylo, je pryč.
A zbyly jen básně.
Autor Philosophic Theory, 18.09.2010
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: Matty09, Lachailla, Samantha Graham, Fungal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky :-)

24.10.2010 01:22:00 | Philosophic Theory

tak to bývá a asi to tak má být, krááásnáááá!

22.10.2010 20:28:00 | Lilien

Jo, taky mi často zbývají... a jsou k ničemu.

19.09.2010 23:23:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí