Jak ti to jen říct? :(

Jak ti to jen říct? :(

Anotace: ........

Co více si přát,
než do tvých očí se dívat?!?
Co víc si přát,
než tvé polibky ochutnat?!?
Co víc si přát,
než každý den slyšet tvůj hlas?!?
Tvůj usměv mě okouzlil natolik,
že mě tělo v tu chvíli ztvrdne jako nějaký kolík...
O tobě mívám poslední dobou každý den nádherné sny.
K tobě každou minutu směřují mé myšlenky!!!
Ty jsi ta o které celý život sním,
ty jsi ta u které nad jejím jménem přemýšlím.
Jen ty dokážeš můj dech úplně zastavit
a pouhým úsměvem mě do života zase vrátit :-)
Je to zvláštní, ale nádherný pocit,
tě blízko sebe mít,
ale bohužel o tvé blízké přítomnosti zatím musím jen snít :-(
Autor diciassette, 18.09.2010
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: boomslang, Dameira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí