Lhář

Lhář

Anotace: ...v jistém slova smyslu :(

Sbírka: Třesky plesky

Tenkrát ještě zvesela
ač jednou jedinkrát
jsi z mých úst slyšela
jak moc tě mám rád

Skálopevně přesvědčen
že našel jsem svou hvězdu
pohlédl jsem do mračen
a uviděl zákaz vjezdu

Dokola jen stále opakuju
že už tě přece nemiluju
všechno je to sprostá lež
pořád doufám, že mě chceš

Kéž by tehdy bylo apríla
a tys nezůstala němá
nepsal bych taková díla
o tom jak lhát se nemá

Nebyl bych teď lhář
kdybys mi ne neřekla
měl bych svoji tvář
asi půjdu do pekla…

Dokola jen stále opakuju
že už tě přece nemiluju
všechno je to sprostá lež
pořád doufám, že mě chceš
Autor Matty09, 19.09.2010
Přečteno 365x
Tipy 27
Poslední tipující: Denael, Mraveneček, dream in emptiness, Gabrielle, carodejka, Marille, NikitaNikaT., Live to fight, Jacob P. Verlaine, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemilovat člověka, do kterého už ses jednou zamiloval je těžké.. vím.. =(

24.09.2010 19:21:00 | dream in emptiness

Máš ji moc rád a to je skvělá věc, přeji hodně štěstí.

23.09.2010 22:39:00 | carodejka

Nemiluješ, ale přesto chceš,
nezoufáš, ale v skrytu doufáš...

22.09.2010 07:40:00 | NikitaNikaT.

Protože ji máš stále v srdci.

19.09.2010 10:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí