Sladký pán pro madam

Sladký pán pro madam

Anotace: láska,problémy,otazníky,zblížení

Jsem tebou pokosen
jsem tebou zaslíben
v duši tvé milován
ďábelem prosvědcen
jsem tebou přemlouván
polibky ukolíbán
prohnán až do kolen
když srdce ti předávám
však nevím zda neuhořím...
zde nebudu pochodeň
zůstaň mi ,lásko,
se srdcem dokořán
....rád budu,Tvůj,sladký pán...gentleman
Autor Kajaro, 19.09.2010
Přečteno 483x
Tipy 13
Poslední tipující: Majdalénka, Jiří I.Zahradník, borůfkovej shit., toulavá naděje, jitka.svobodova, carodejka, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké,přesvědčivé,upřímné.Krásné vyznání milovanému člověku.

27.09.2010 08:32:00 | jitka.svobodova

Krásné, jemné, ty jsi gentleman.))

20.09.2010 23:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí