Poprvé

Poprvé

Anotace: Tato báseň vznikla na základě zklamání, jak lidé berou určité věci hopem...

Včera jsi poznal ženu.
Byla jak lilie, či jako růže?
Slavičím hlasem
Tebe dnes ptá se:
"A přijdeš zase?"

Včera jsi byla s mužem.
A byl tím pravým mužem?
Miloval, měl rád?
Je to tak, či tak?
Nevíš? Možná? Snad?

Včera se poznali-
muž ženu a žena muže.
Brali a dávali,
na nic se neptali.
Už jim nic nepomůže.
Autor semiramis, 08.01.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný, hlavně závěr..

09.01.2006 09:07:00 | Bajaja

A já si už mylsela, že tendle názor mám jenom já...!

08.01.2006 18:19:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí