Z rána

Z rána

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=U6fAbh5bojs

V mlhavém ránu za okny chlad
dlaně mé prosící...hlaď mě hlaď!
Ze rtů vyslyš co chci Ti říct
že jen my dva jsme si mnohem víc...

Z dálek tak letmo Ti chci psát
že nekončím a nedám Lásce mat!
Stále se vracím do časů Tvých
to co stále cítím,nestačí..Já to vím...

Ze snu chci najednou realitu
spící touhu a rána v klidu
Milování v hříšných podmínkách
jako tenkrát,když svůdně mi spadla ramínka...


Znamení co pošle Tě cestou dál
když se zastavíš nebudeš už sám
Řekni mi, že se smím vrátit zpět
nebo jen rukou ukaž:...táhni..běž!......


jen nikdy neříkej, že je to lež....
Autor Kett, 19.09.2010
Přečteno 336x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., Jacob P. Verlaine, labuť, sobý hnusec, CORONATION, Niky88, hašlerka, zenge, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí