panenka

panenka

Anotace: jednou pochopíš

Tak divám se na panenku s modrýma očima
na panenku v krásných šatech,
na panenku kterou jsi kdysi dal mě
tu kterou jsi miloval i bez duše

Ta která teď sedí na tvém hrobu
ta která pláče pro odchod duchů
tu kterou jsi zachránil před smrtí
ta která držiletě s ránou na hrudi

To v její náruči umřel jsi anděli
tak ta ted snožem v dlaních tančí
ta která opouští svět padlích laní
to pro tebe odešla ,myslím na ni

Pak spatří světlo na kraji
to jak okolní lidi snažit se ji zachránit
To ale na život pozdě už je
tak odešla jsem do nebe s andělem

Tak tohle nám nikdo neuvěří
to že láska nekončí smrtí
to ona znova ožívá
ale v jiném světě ji žijeme něžně!

Ta panenka leží ted na mém hrobě
to jen oni lidi vyprávějí
o lásce dvou lidí
a opanence na hrobě s kvítím
Autor vlcatko, 19.09.2010
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oprav si chyby neda se vycucnout prozitek z tvyho textu

03.10.2010 22:47:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí