A srdce svírá chlad

A srdce svírá chlad

Anotace: I takový lehce psychopatický věci napadnou člověka při učení=o)

Město už usíná,
jen ty nemůžeš spát.
Kam zmizela ta,
co měl´s ji tolik rád?

Sbalila si věci,
už nechtěla ti lhát.
Ty přivíráš oči
a srdce svírá chlad.

Odešla tvá láska,
naděje, chuť žít,
teď v ruce držíš čepel
a jen ledový klid

tvou mysl obestírá,
když ostří řízne tě
a chlad co srdce svírá
už není na světě.
Autor cervena_lentilka, 19.09.2010
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí