---=== Posledni Den ===---

---=== Posledni Den ===---

Anotace: tak tohle mam v sobě :-) teda možna =)

Kapku po kapce duše z těla uniká,
kapku po kapce pryští bolest veliká.
Slovo za slovem vznáší se nad tělem,
slovo za slovem v pokoji setmělém.

Obloha rudne v poslední den
a on doufá, že to byl sen.
Všechny ty dotyky, nežné slova,
všechny je cítí a slyší znova a znova,
ale teď už to pravda není,
je to jen sen
a těžko se to změní.
Poslední den.

Poslední den kráčí vstříc osudu,
poslední den bez strachu bez studu,
bez lásky v bolesti,
v touze po neřesti,
v tajmném oparu,
v oblaku nezdaru,
vzpomíná dál,
avšak je sám,
tak sám...
Autor deSolAxe, 08.01.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice hezká. Nejvíc se mě zaujala svou rytmikou.

08.01.2006 19:43:00 | Epona

Mathiole, tadle je moc krásná. Vopravdu se ti povedla. Je v ní slyšet spusta věcí. Smutek, stesk, lítost...

08.01.2006 18:33:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí