cit

cit

Anotace: ...

Jak lehké je říct MILUJI TĚ
jen dvě slova slyšet je chce
tak proč dávám jen já
a ty jen díváš se dál

Tak těžké je vidět tě s jinou
to mé srdce trpí ztrátou
to protože tě stále miluji
tak pochop ,že lásce mužeš dát i cit

Tak proč když mě vidíš se otáčíš
tak proč když o mě slyšíš tak odcházíš
to tenhle trest si nezasloužíš a ni ty
tak proč drtíš mě tám vším jen ty

to proto že nemáš srdce
to dal jsi ho té dívce
ta která má dvě tváře
a ta jedna tě klame
Autor vlcatko, 19.09.2010
Přečteno 363x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Protos1182, Demedalex
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za komentář

08.10.2021 01:12:51 | vlcatko

To docela zabolelo :0( , když se chce nechat klamat, ať je klamán... .

08.10.2021 00:46:24 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí