---=== Zklamání ===---

---=== Zklamání ===---

Anotace: tohle jsem napsal už včera =)

Oheň hoří,
tělo požírá,
když chladná ocel,
tělo otvírá.

Tráví maso, pálí krev,
tichým domem zní bolestný řev.
Kapku po kapce uniká život ven,
kapku po kapce v bolesti rozptýlen.

Je tam, kde byl,
žije čím už jednou žil.
jeho duše hoří,
prsty tvoří,
a nenávistí se spaluje.
Krvavé runy na zdi maluje.

Slovo za slovem,
runu za runou,
boha za bohem
s tváří ubohou
proklíná je všechny.

Ničí co mu svaté bylo,
vzpomínky mizí v plamenech,
vzpomíná co ho pohoršilo,
netečný vevnitř - ani navenek
Autor deSolAxe, 08.01.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutný na entou...

09.01.2006 19:10:00 | Králík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí