Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: ...

Líbám tě jemně
do tvých vlasů
jsi padlý anděl
bez jména
hojím ti rány
silou svého hlasů
obvazů není potřeba
Pohlaď i ty
srdce mé
jenž je stejně
jak tvé křídlo
bolestivě zlomené
slíbám ti slzy
jenž kanou
po tvé tváři
lesknou se oči
jenž ve tmě
smutně září
jenom se na mě díváš
neříkáš vůbec nic
to ticho mě mučí
stále víc
promiň
ublížil jsem ti snad
když jsem chtěl
tvé křehké tělo objímat?
chvěješ se
snad ne zimou?
vždyť je tak krásná
letní noc
měsíc jemně září
na tvou tváš
jen tvé oči tolik chladí
ztrácíš svou svatozář
bojím se
toho co mi můžeš říct
raději vstanu
a uteču pryč
místo deky
přikryji tě
svou košilí
padlý andílku
tak sladce nevinný
otřu ti slzy
chci ti toho tolik říct
však hlas mi selhal
utíkám pryč
přes slzy úzkosti
nevidím nic
je jedno kam běžím
hlavně od něho pryč
co jsem to udělal?
líbat anděla
ta touha byla
silnější než já
tak moc ho miluji
za ty dvě vteřiny
andílku můj
nevinný
už nechci mít
žádný cit
běžím stále dál
už nechci žít
padám
bolest
už necítím nic
snažím se pohnout
krev stéká
po mé tváři
něco ji laská
něco ji hladí
otevřu oči
je to můj andílek
kdo mě hladídá mi polibek
na bolavou tvář
ztrácí svá křídla
já bolest zas
Autor elfik0024, 20.09.2010
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, BlackAngel, Antares, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí