místo:-*

místo:-*

Anotace: děkuji.....

To co jsem zažila,zažila bych zas
to jak líbal jsi ústa má
to jak hladil jsi mou kuži
to jak líbal jsi ji schutí

pak líbal jsi něžně muj krk
to pak slyšela jsem vzdechy můz
jak láskal jsi mou kúži
jak pohladil jsi pěvně s vůlí

to zas štastná byla jsem
jak pohladil jsi vlasy mé
to kouzlo bylo zase naše
zas okouzlím tě krásně sladce:-*
Autor vlcatko, 20.09.2010
Přečteno 272x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí