Jak vysvobodit z okovů laň

Jak vysvobodit z okovů laň

Anotace: ...

Sbírka: návod k tomu

Lehněte si k lani tak daleko,
aby o vás věděla, ale neviděla vás.

Setrvejte tak dlouho, jak bude třeba.
Možná budete muset setrvat několik dní.

Teprve když je laň klidná,
můžete se přiblížit na dohled.
Každý den přikročte o srnčí stopu,
až se dostanete tak blízko,
že cítíte její dech

Dívejte se jí do očí a čekejte,
dokud docela neucítíte její bolest.

Teprve tehdy se pomalu a opatrně
dotkněte okovů
a vší silou je roztáhněte.

Čekejte,

dokud laň nevytáhne svou nohu
a velmi pomalu i přes vyčerpání
okovy opět sevřete.

Teď přijde to nejtěžší.
Nehýbejte se,
dokud laň neodejde,
a ponechte si její bolest
jinak by byla celá ta práce marná.
Autor kebet, 20.09.2010
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí