Talisman

Talisman

Anotace: tohle se mi bude někdy hodit, jako krásné vyznání lásky....

Tvé tělo je jak diamant
dobře opracovaný,
jestli se pletu, tak dám fant,
vysypu mince do vany.
Já nehádám, já prostě vím,
že skládáš se z krásy.
Marně se trápím s příslovím
na tvé hnědé vlasty,
napsal jsem spoustu variant.
Tvé tělo, je jak diamant.
...
Tvé tělo je šperk pro zvané
i já jsem se jednou pozval.
Snad se to nikdy nestane,
že to budeš šířit dál.
Já nezlobím, jen toužím snít
alespoň o pohlazení.
A nedokážu ocenit,
když jsou lidé zrazeni.
Tvé tělo je šperk pro zvané,
i pro ty zamilované.
...
Tvé tělo je jak talisman
pro pocit lásky i štěstí.
Ptám se proč nemám charisma
být součástí tvých neřestí.
Já teď už snesu cokoliv,
když jsem se takhle profláknul.
Možná, že jsem měl přijít dřív,
já autor všech tvých preambul.
Hledám klíče od tvých bran,
tvé tělo je jak talisman.
Autor patrikus, 21.09.2010
Přečteno 424x
Tipy 8
Poslední tipující: Beskydka, James Libustka, Gabrielle, dream in emptiness, Antares, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas Láďo...

21.09.2010 20:12:00 | patrikus

Propracujeme ji v Počátkách na Valše! :o)) Aby byla na ST!

21.09.2010 18:30:00 | Zasr. romantik

tak na tom zapracuj :-)

21.09.2010 09:58:00 | patrikus

No... neurazilo a ani nenadchlo, myslim, ze by se na tom dalo jeste pracovat...

21.09.2010 09:57:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí