Druhá možnost

Druhá možnost

Anotace: Prosím

Se slzama očích,
na kolenou klečíc,
Prosím Tě!
skonči mou bolest!
a zabij mě!
Pak na desce z bílého mramoru
Bude černým písmem vryto do rohu,
žes při mně stál, žes mě miloval!
Že ty, jenž ležíš pohřben ve vedlejším hrobě jsi zabil!
Ty jsi mě vysvobodil!

Z těch roztrhaných cárů krve v levé části mýho chlastem a dehetem prožranýho hrudníku Tě prosím!
už nemám sil!
Tak řež!
Aby krev má tekla ze žil vodopádem
a vítaná smrt začala být pánem!
Aby krev má zčeřená
zbarvila nebe do ruda!

Zemřu a na mém hrobě
Bude napsané díky Tobě!
Autor Lamorte, 21.09.2010
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, evilyn, Manstein
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to už je moc:-(

22.09.2010 09:23:00 | Nick Name

Třetí...

21.09.2010 22:25:00 | Manstein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí