volání

volání

Anotace: vyznání lásky-psáno před půl stoletím

Volání a lásky vyznání

Volám Tě družičko moje ze svatby dávné,
Tobě jsem srdce své zaslíbil, a jiné žádné.
Dávno je tomu, čas mi Tě vzal
nejhezčí ze všech zpátky teď dal.
Do Tebe, Haničko, jsem se zamiloval.

Volám Tě Haničko, dnes, zítra, bez ustání
i když mi rozpaky, nejistota brání.
Volám Tě Haničko, volám Tě znova
vyslyš má toužebná slova,
volám Tě k přátelství, lásce, milování
odhoďme všechno,co nám v tom ještě brání.

Volám Tě Haničko navzdory všemu,
volám Tě ke krbu rodinnému.
Rodinu založit, ženu, děti chci mít
s jedinou na světě, s Tebou chci žít

Ze všech žen na světě chci jenom Tebe
za to Ti dávám sám sebe
svou lásku, něhu a cit
na věky věků můžeš mě mít
i lásku mou, velikou, bez konce, bez břehu
a štěstí největší na světě snad
dětem našim spolu život dát.

Dost veršů napsal jsem, nikdy však o lásce,
ty verše o lásce vedou vždy k otázce
nejsou určeny ke všemu, jen Tobě Haničko, srdci Tvému, to srdce moje, toužící, Tvé srdce volá a čeká,
zda tlukot srdce Tvého přidá se k mému
a písně o lásce budou pět společně. dvojhlasně.

Dlouho Tě Haničko v srdci svém nosím
o lásku Haničko, o lásku prosím.
Miluji Tě, mám Tě rád
buď moji paní, než nastane slunovrat.

Odpověz Haničko, i dlouhé čekání
to srdce toužící někdy dost poraní

Tvúj Milan


PS

- Jen jedno slovo řekni
Haničko
- jen jedno slovo řekni
tak maličko
- jen jedno slovo řekni
a šťastni budem
na světě
- jen jedno slovo řekni
a láska nám jak
růže stolistá rozkvete
- jen jedno slovo řekni
a nový den bude
nové ráno
- jen jedno slovo řekni
ANO

jalan 1960
Autor ilaila, 21.09.2010
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně a romanticky jsi svou milou požádal o ruku:-))),tak hodně štěstí,ať už to ANO,co nejdříve vyslovíte oba:-)))

21.09.2010 22:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí