Ve spáru slov

Ve spáru slov

Anotace: ...

Ve spáru slov Tebou chycená
jen duše má je lehce zvrácená
Bloudím a hledám odpověď
Smím se Tě dotknout,nebo ne?...

Básním o Lásce s předehrou
doteky, které mě k Tobě dovedou
Poslouchám tóny z ozvěn mých
kde maličko proplouvám a slyším smích...

Zavolej třeba do rádia
buď hostem co rád se dívá
Řekni mé jméno do éteru
na Lásku sama být Já nedovedu...

Buď jako hurikán a ukaž svou moc
nech mě klidně spoutanou třeba celou noc
Zašeptej jak moc Ti chybí můj dech
zrychlený je v dálce jen Tvůj t-e-p...

Mé první slovo je






...běž...
Autor Kett, 21.09.2010
Přečteno 382x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, sobý hnusec, Psavec, Giginka, Jiná, Niky88, labuť, Květka Š., Antares, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty první sloky mi braly dech, moc se ti to povedlo drahá Kett :o)

21.09.2010 23:04:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí