Mé rty si tvé nezaslouží

Mé rty si tvé nezaslouží

Anotace: O mé jediné pravé a věčné lásce.

Sbírka: Chci milovat

A co chybí jen místo lásky.
Sleduji jak mé tužby mizí v dáli,
jak v mé beznaději vzpláli.
Jak mohu žít bez tebe.

Všechna vášeň vyprchala,
elén i mé sny.
Jak ztracený jsem bez tebe.

Všechny úsměvy i naše slova,
Schovaly se do tmy.
A co já jsem bez tebe.

Zavřít oči mé hnědé,
vzpomínat jen za sebe.
Každá chvíle naše společná,
bude navždy, bude věčná.

Mé rty si tvé nezaslouží
a však vzkrytu touží.
Že polibek vše napraví,
jak pohádky nám napoví.
Autor oliver, 22.09.2010
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí