Bachatatango..

Bachatatango..

Anotace: tanec http://www.youtube.com/watch?v=3tT-ftX7040&feature=related

Zamrzá mi krev u srdce
rovněž tam kypí ve varu
pod kůží nehybné ruce
mám, z očí místo slz páru
vypouštím syčením, pokud

najednou tón zazní prudce
udělá průtrž slz zmaru
nabudou perly na šňůrce
na zemi loužičky tvaru
- odvěký, hle, jejich osud

Tvá noha rozstřikne do stran
fontánu mé vody slané
zatančíš kolem mne zostra
první krok tanga - smím, pane?

- pohladíš prsty mé skráně
slíbáš z řas svými rty vláhu
mé tělo impuls dostane
schvátit Tvé v záklonu, váhu

vší cítím v náruči svojí
ach, jak jsou sladká Tvá záda
bachatatango rty spojí
čtu si z nich, jak máš mě ráda

žíznivá těla i duše
v jednotě k omdlení tančí
Měsíce, u rtů Venuše
s krátery od slz.. tvář samčí
Autor Petbab, 22.09.2010
Přečteno 259x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, James Libustka, Gabrielle, Mbonita, Jiná, Psavec, Skalsky Pavel, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...*:)

23.10.2010 09:01:00 | PIPSQUEAK

Tančíš ne jedna báseň :o)

22.09.2010 09:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí