Hřích

Hřích

Anotace: ...a na závěr...klasika...

Chci hřešit, ať mě pohltí plameny smilstva.
Chci cítít Tvůj hřích ve svém těle.
Chci být neřestná a necítit se provinile.

Čekat na tmu, která zahalí moje touhy.
Být tou jedinou na kterou myslíš,
třeba i na okamžik pouhý.
Chci být tou, jejiš JEŠTĚ, dlouho poté slyšíš.

Potřebuju něžné dlaně Tvé.
Chci cítit Tvé pevné obětí
já vím, že v náručí Tvém
všecky problémy mé pryč odletí.

Tma zahalí moji tvář.
Má víčka něžně zulíbáš.
Osušíš slzy slané.
A pak se to stane.....

Já probudím se do ticha,
kde čas, starý budík odčítá.
A moje srdce láskou plane....
Byl to jen sen, už ví...Tebe nedostane...
Autor kuskus pruhovaná, 22.09.2010
Přečteno 339x
Tipy 24
Poslední tipující: vodnař, Divoženka1, Jeněcovevzduchukrásného, Gabrielle, bobi bobie, Zasr. romantik, Mbonita, Psavec, danav, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Málem mi slza ukápla.

22.09.2010 16:14:00 | Psavec

ST,St,st..

22.09.2010 12:35:00 | Květka Š.

Smutné,ale moc hezké verše.

22.09.2010 10:47:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí