noční rozhovor

noční rozhovor

Anotace: když jsem tě ještě miloval a byki mi tě líto kvůli idue

nocni rozhovor:

'podívej na nebe, měsíc tě ochrání
já musím pryč, do války se zbraní

zbraní mi nejsou nějaké kolty
jsou to jen v motoru poslední volty

poslední projíždka tou naší holčičkou
červenou, bezpečnou, naposled maličkou

ja vim ze ted odjizdim necham te stat
nesmis vsak o me prestat si zdat

ja zase prijedu, ty to přeci víš
za chvili prijde den, o kterem sníš

ted ale musi tvuj maličkej přemýšlet
kam ted a co pak, na koho se ohližet?'

tak vyhodil me korab, vy odjeli jste spolu
ja dlouho stala, ja divala se dolu

slzy mi stékali po tvářích anděla
najednou prazdno, nic co bych věděla

'mesicku,osude, sakra pojdte ke me
kolik jeste ran, chcete narvat do me

kolik toho mame, ja i on vydrzet?
kolik kriku a bolesti mame v sobe zadrzet?

utikejte za nim, hlidejte mu cestu
az bude potrebovat,dejte zachrannou vestu

dnes je ten cas.. cas zmenit nas osud
otocte to zlo, co uzira nas dosud

utikejte za nim,prineste mu stesti
ja bojuju. vsem bych dala pesti

tak bezte,honem, na co zas cekate?
to se mi smejete? v hlave mi skakate?'

ja nedokazala presvedcit, ty pany toho sveta
mozna ani nevedeli ze z mych ust jde veta

a tak jsem tam sedela.. v srdci bolest, strach
pod sebou na zemi, krev, smrt, cerny prach

se svymi sny, s tebou ve svem srdci
karty se otoci, lasko, věř mi přeci

ted drzim te v naruci.. jsi cesta jsi muj soud
za tebou pujdu, s tebou chci navzdy plout

tak koncim ten rozhovor, pod rouskou noci
naveky zustanem svoji lasko. my, noční vlci
Autor Alex91, 22.09.2010
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Neznámá v neznámé době
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí