Někdy, třeba, určitě

Někdy, třeba, určitě

Anotace: 289 znaků

Někdy jsem v údivu
spím a zdání mám
při schůzi
letím vesmírem
jsem v pánu
nechám si záležet na chůzi
bez plánů
jdu ulicí v davu
na mě určitě někde koukáš
nevidím ale jednou tě najdu
jak mě stopuješ
třeba metr za mnou
a nejednou překvapím
sám sebe
z vánku vystřihnu motýla
dám ti ho
Autor Egon Otoman Sirka, 22.09.2010
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej v paláci všemožnosti - nechť je tvým rájem i zatracením.

22.09.2010 20:20:00 | démon zatracení

Vítej mezi námi, hezký úvod...

22.09.2010 12:24:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí