vzrušení

vzrušení

Anotace: děkuji:-*

Sedím v lavici a myslím na tebe
na ten den kdy leželi jsme spolu
na tu chvíli ve tvé náruči
kdy pomiloval jsi mou kůži

Pak myslím na modré oči
to jak zapodli se skrz mou duši
to jak pohledem slíkali mně
to byl ten den kdy líbal jsi mě

jak ty hodiny plynuly dál
to zas slíkal jsi oblečení své
pak pot míšil se nám
to jak vzrušil jsi chvíli vnás

pak po tvém boku dýchám dál
to jak unavená usínam zas
když cítím na krku tvé rty
to pak pocítím vzrušení vnich

děkuji:-*
Autor vlcatko, 22.09.2010
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí