vlci

vlci

Anotace: navždy....

Probudím se a svítí
svítí měsíc na kvítí
probudím se a slyším¨
vlka víti na měsíc

probudím se a vidím
jak zas ležíš v pelíšku mým
to pak utýct ještě chci
ale bráníš mi vtom ještě víc

když miluješ mě hlouběji
to cítím zas naději
tu naději která plane
to zas oheň na chvíli zhasne

Když poslední svíčku zapálím
to uvidím vlka v poznání
vtom poznání vidím tebe
to jak slíkáš mi z těla nebe

Toho vlka já uctívám
to jak ho miluji procitá
procitá v milování samém
to jak k oltáři bereš mě samé

To ta svatební noc začíná
když utíkáš zas pulnoc nám začíná
bereš si vlčí bodobu
to abys chránil mě v tuhle dobu

Bez tebe já nechci být
utíkám za tebe to já chci žít
Když podoba vlčí se zase ztrácí
to políbíš mě a řekneš bud mou paní

tvou paní já chci být navěky
to když končí poslední krok člověčí
pak na věky vlky zustanem
to už nám nikdo nevezme ..a skočíme...
Autor vlcatko, 22.09.2010
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí