Zabalil, převázal a poslal

Zabalil, převázal a poslal

Anotace: ... snad to dojde v pořádku

Já zabalil, převázal a poslal
balíček malý na adresu tvou
dostaneš do vlastních rukou
co patří ti od dávných dob

převezmi, rozvaž a rozbal
balíček až příjde k vám
zásilka velice křehká
své srdce ti posílám

možná že dárek nechceš
víc už ti nemůžu dát
já zabalil, převázal a poslal
srdce té kterou mám rád

jestli o zásilku stojíš
dobře víš co dělat máš
zabalíš převážeš a pošleš
krabičku kam své srdce dáš
Autor někdojiný, 22.09.2010
Přečteno 413x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, labuť, Niky88, hašlerka, Vanilková Ninja, LIrds, CULIKATÁ, Agniezka, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

srdíčková pošta? .-)moc krásná,St

22.09.2010 22:18:00 | Vanilková Ninja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí