Toulavá samota

Toulavá samota

Anotace: ...

Zahřát dlaně a ze rtů Tvých číst
slova co nevejdou se na jeden list
Cítit a vnímat náhlé bezvětří
neříkat samotě,že je to neštěstí...

Být holkou třeba jen tak do deště
nechat se políbit někde na cestě
Z ďolíčků úsměv Ti smět darovat
a Lásce říkat:Teď umím opravdu milovat...

Začít se ptát na náhody
proč osud dělá pořád chyby
Kdy my dva se konečně potkáme
proč se pořád někde touláme....

Samota má oči zavázané
jen Láska boty prošlapané
Čeká pořád na stejném místě
u mě v srdci,vím to jistě...


tak možná příště....
Autor Kett, 22.09.2010
Přečteno 420x
Tipy 23
Poslední tipující: Amable seňor Marek, sobý hnusec, Gabrielle, Denael, hašlerka, Doradan, Psavec, Květka Š., Jiná, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten pravý/ta pravá tam někde čeká! ST! :-)

28.09.2010 12:02:00 | Amable seňor Marek

Jednou přijde den,
kdy v lásce bude polapen
- Tvůj osud...

24.09.2010 11:09:00 | Denael

krásně jsem se potoulala..ST!

23.09.2010 20:10:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí