Dotek

Dotek

Anotace: Původně napsané z nudy v hodině a dokončené pro jednoho člověka.

Jako tvář anděla,
v poslední vteřině spásy,
jako zabarvená do běla,
padající kapka tvé krásy,
jako jemný letní vánek,
co hladí mě po kůži,
jako zasněný spánek,
ustlaný na růžích,
jako čerstvý zimní mráz,
co štípe mě do tváře,
jako vůně všech těch krás,
na slze z mého polštáře,
jako temná noční obloha,
posetá hvězdami,
jako rozžhavený oheň,
co pálí mě do rány.
Takový a nijaký jiný,
je tvůj dotek prý nevinný.
Teď se bojím čím dál víc,
že už neucítím nikdy nic.
Autor evilyn, 23.09.2010
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už se nebojím:) povedlo se ještě jednou:D

19.10.2010 21:12:00 | evilyn

Nebooooj:-))

23.09.2010 09:57:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí