Výběr na nic

Výběr na nic

Anotace: .

Jedna noc
Jeden dotek
Tvá moc
Můj útěk

Další noc
Žádný dotek
Žádná moc
Jen můj smutek

Tvé rty jsou mi jedem,
Tvé srdce však mým světem.

Co si teď vybrat?
Rty bez srdce, nebo srdce bez polibků?
Autor Movinecka, 09.01.2006
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímvá rozhodně. krásná rovněž. Tudíž za sto.

28.02.2006 22:06:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí