Věčný sen

Věčný sen

Anotace: chybíš mi....

Tak prosím tu dětskou tvář
aby opustila ten muj snář
já sechat si zdát o tobě zase chci¨
to v srdci hřeješ mi stále ty

tak neodcházej ještě z mého snu
to já ti chci v lepit ještě pusu
tu pusu o kterou si v noci žádáš
tu holku co ve snu s tam dáváš

tak nebuď mě ještě když teď sním
to aby se mi ukázal tvuj smích
zas oči modré vidět chci
to když procitá ten sen v nich

už cítím jak slunce vstává
to už je ráno?..bolí mě záda
já chci si nechat o tobě zdát
tak to už usínám na věky....snad
Autor vlcatko, 23.09.2010
Přečteno 344x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chapu tyhle pocity... ale bohuzel mne v tomhle dilu nezaujaly.. ucelove rymy.. nicim nezaujala, chybi ji jiskra .
Nicmene preji hodne sily.

23.09.2010 21:47:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí