Inspirace.

Inspirace.

Anotace: ...o čem že to mělo být?

Jak potok právě zrodivších se slov
se bárka básní mých teď k Tobě vypravila,
jak pramen vlasů jenž sepjal spony kov,
sbírku mých myšlenek mi z mozku vyplavila.

Mají-li ducha, ...já spolky s duchy měl,
chtel oslnit Tě veršem strhujícím lidsvo,
nebyl to kat, kdo mne snad umlčel,
ni Mydlářovo zhrublé pomocnictvo.

Má Múza-kojná mne sytí inspirací,
nemám ni soupeřů, kterých bych se snad lek,
jen jedno jediné mi vzalo sílu k práci,
...vášnivé objetí, ...Tvůj sladký polibek.

Čím víc Tvůj půvab číst lze mezi řádky,
tím méně inspirace od Múzy jsem měl,
až úplně ztratil nit a zcela pozbyl látky.
...o čem že já to, hlupák, ...jenom psáti chtěl?
Autor ota.pé, 23.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 17
Poslední tipující: Gabrielle, Tamara, Květka Š., Psavec, labuť, zelená víla, Kars, WAYWARD, malá slečna, carodejka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až můza Tvá tě opět políbí, najdeš ztracenou nit. Už se těším.

24.09.2010 11:29:00 | Tamara

Však Ty si určitě vzpomeneš... :o)

23.09.2010 23:07:00 | labuť

báseň láskou psaná..

23.09.2010 22:26:00 | zelená víla

Píšeš o tom zcela, co ti tvá můza nařídila

23.09.2010 22:11:00 | Kars

Moc hezké.))

23.09.2010 21:48:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí