bez dechu

bez dechu

Anotace: o ženě, která utíká před mužem,který jí ubližuje

Bez dechu

Utíkám před Tebou Bůh ví kam,
strašně ses změnil
a teď budeš sám

Nikdy mě nehledej,
nechci Tě vidět,
změnil ses v netvora,
musím se stydět

Dlouho jsem čekala,
doufala, že už mě nebudeš bít
a já budu opět v klidu žít

Tys však pil dál
a byl krutý jako vrah,
dřív jsem Tě milovala,
však teď mám z Tebe strach

Všechna láska k Tobě
se už dávno vytratila,
i kdybys na kolenou prosil,
já bych se nevrátila
Autor Andrea de Taverne, 09.01.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je správný..nikdy nemá chlap ubližovat druhýmu pohlaví..to jen dokazuje jeho ubohost a slabost..Moc hezky je to napsaný

09.01.2006 15:57:00 | Radushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí