Poslední list

Poslední list

Anotace: ...

Sbírka: Jen pro ni

Touha prostupuje nocí
a já chci být v tvé moci.
Z proseb mé božské zpovědi
chci znát všechny odpovědi.

Poslední list naší písně rýmu
rozplynou se v tmavém dýmu.
Jak kapky deště ve slunečním svitu
já končím v moři bez soucitu.

Z kouře ohňů andělských
a od viníků pokleslých
cítím tvoji nenávist,
možná je to jen závist.

Z touhy mrtvých poledníků
a z tónů našich hudebníků
chci vymačkat tu naději.
ať ukážu ti lásku moji.
Autor Richard Ježek, 24.09.2010
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí