Hra

Hra

Anotace: Napsaný pro jednoho úžasnýho človíčka, co mi hodně dal...

Hrajem bláznivou hru,
jsme jak děti na horské dráze,
ale co jsme?
Snad dospělí, co nevyznaj se v lásce?
Jsme dva blázni,
jsme jiní
a přece stejní taky jsme.
Co jsme provedli?
Čím jsme vinní?
A co to za hru hrajeme?
Přátelství,
pak možná láska,
spontánní sex
a na čele vráska,
co s tím teď?
Mám jít s tebou do postele?
Nebo se jen cítit skvěle,
že jsi se mnou
a že tu jsi,
i když vůbec nevím kdy,
kdy se zbavím téhle lásky,
protože divně a kamarádsky
tě miluju.
Autor evilyn, 24.09.2010
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Lamorte, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí