Díky lásce sám

Díky lásce sám

Anotace: ...

Pod víčky mám
jen tiché sněni
když osazení
se každou minutou mění

Ten pocit znám
a uléhám
tam kde už nikdo není

Do zajetí v konečcích krás
jak z lehké mysli navštívím zas
ten okamžik boje
kdy dva ve stoje
tváří v tvář se oka potí
a nikdo nic nehrotí
tu potají klesám
a vzhůru k nebesám

si na kus listu napíšu vzkaz

U stromu hrál
na objímání
když pohlcení
díky sňatku se žení

To byl ještě král
co boj nevyhrál
teď chybí ti pohlazení
Autor Estan, 24.09.2010
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: BlueBird, Matty09, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to mi chybí často.

24.09.2010 23:01:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí