Nenávist

Nenávist

Anotace: prostě a jednoduše...ho nenávidím.

Ať chci či ne,
trochu smutně,
lehce výrazně,
více plynule...

Odvracím tvář od Tebe.

Zasloužíš stejná muka,
hlavu rozbít o srdce,
ani nastokrát zlomená ruka,
nebrutálnější bolest,
nevrátí mi ty sladké emoce,
sladký zvonec
pohádky,
co neměla mít konec...
Autor Lexisa, 24.09.2010
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Ejí, Marille
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebrutálnější bolest? Nebo nejbrutálnější?

04.09.2019 07:48:10 | Eru Alonnar

nekomentujte zvonec/konec ! Je to tam schválně. Dík.

24.09.2010 20:40:00 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí