Hvězdy

Hvězdy

Anotace: hledám průvodce ke hvězdám

Potkala jsem čaroděje, povídal mi o dalekém kraji..
Kde lidé hvězd se dotýkají.
Já chtěla bych tam jít hned..
Ale sama netrefím tam ani za sto let.

Já potřebuji průvodce
Co by mne vzal za ruce
On ukázal mi cestu dalekou
Do zemně kde hvězdy všude jsou

Já chci by slzy nikdy víc
Nezkrápěli moji líc.
Chci se v tom kraji radovat,
zažít sluneční svit i noci chlad

Budou tam padat hvězdy z nebe
A my je budeme počítat,vedle sebe.
Za každou hvězdu jedno přání se splní

Splní se jemu,splní se mně
Možná to bude přání společné
Tak budeme spolu navždy hvězdným nebem žít..

Jen my ...hvězdy ...a klid
Autor Kamuniak, 12.11.2004
Přečteno 529x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí