Nemiluji tě tak jak jsem chtěla

Nemiluji tě tak jak jsem chtěla

Anotace: ***

Nemiluju tě tak, jak jsem chtěla,
měla jsem utéct od tebe nebo, co jsem měla dělat..
Jsem do tebe zamilovaná, ale už to není ono,
spackal sis to sám, za celou tu dobu si pro mě udělal uplný hovno..

Nemiluju tě tak, jak jsem chtěla,
ne nejsem v pohodě, kvůli tobě jsem svou hrdost ztratila..
Padám na dno a už nezvládám držet sama sebe,
natož abych podpírala ještě tebe..

Nemiluju tě tak, jak jsem chtěla,
už to neejsi ty, ten kterýho jsem znala..
Ted jsem v nebezpečný zoně a musím se rozhodnout,
jestli zůstat nebo se konečně zbavit tvých pout..

Nemiluju tě tak, jsk jsem chtěla,
podívej, rozhodla jsem se jít, už jsem na to neměla..
Už žádný promarněný čas čekáním na tvé slitování,
my jsme už náš čas promarnili, je konec předstírání..

Nemiluju tě tak, jak jsem chtěla,
vsadím se, že nikdo neví, že jinýho jsem měla..
Tam kam chce jít už tě nepotřebuju,
víš...... už tě nemiluju..
Autor amstafatko, 26.09.2010
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Iwetta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí