Nemilovat...

Nemilovat...

Anotace: ***

Sbírka: TY

Pod tvými křídly spávala jsem
Ukolíbaná tvým hlasem
Písní, kterou každý neslyší
Šeptávals mi ta slůvka do uší
Umírala jsem v tvém náručí
Umírala jsem touhou, vášní
A vůbec mi nepřipadalo zvláštní,
že se kolem nás točil celý svět
Byli jsme to my a pár nevyřčených vět
Pár šílených hektických let
Čas ale nehrál roli
Navždy cizí, a přece svoji
Nerozluční, neodlučitelní
Byli jsme
Byli
Ještě před měsícem, týdnem
Před malou chvílí
Uběhlo jenom sekund pár
A náhle nevím, co tu dělám
Prázdná a osamělá
Tvým parfémem navoněná
Tvým dechem rozechvělá
Tebou obklopená
Tebou opuštěná
Nejsou žádná slova,
co by vyjádřila,
jak mě uvnitř dusíš,
topíš mě a nutíš
dát si další drink
Tak tady tiše ve tmě slavím,
že my dva měli jsme být ti praví,
že k nohám skláněl se nám celý svět
A slavím svobodu, jejíž břehy jsou nekonečné
Chladné písečné pláže věčné
A není možnost rozumět
Není šance před tou bolestí se schovat
Není možné přestat milovat
Není možné nemilovat
Autor unstoppable, 26.09.2010
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: fijalka, jedam, Danga, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou to přebolí.

26.09.2010 07:03:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí