Pane můj

Pane můj

Anotace: Tentokrát jsou tu tři samostataná dílka

Pane můj, jen se na mne podívej
jsem taky Tvůj
tys možná čaroděj
o lidech spoustu víš
že s láskou nají kříž

A mě jsi jí ušetřil
abych o samotě žil
a mě jsi ji neukázal
abych se Ti netoulal
----------------------------
Ztrácí se ztrácí
Tvůj pohled
v rozpadlých vzpomínkách
chvílemi jen se vrací
kde byla láska
zůstal prach
a z opuštěné duše
pramálo tepla září
mé opuštěné ruce
nehladí Tě po tváři

Jako víla jsi byla
čistá a bílá
Tvé krásné tvary těla
komus je propůjčila?

Zůstal jen sen
slepý a němý
noc střídá den
jen stále
posmutnělý
--------------------------
Už nemám chuti
psávat básně
nemám už hlavu na verše

jenom, když světlo zhasne
někdy mě sloka napadne
a veselá, že není
dávno je radši nepsávám
těch smutných k ubrečení
stejně tu plno mám

už smířil jsem se s tím
že nejsem pouhý stín
sic žiju bez cíle
však kdo dnes nežije?
Svůj život splétám provázky
aby šel žít bez lásky
Autor slamtron, 09.01.2006
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí