Nedá mi spát

Nedá mi spát

Anotace: Mrzí mě to..

Sbírka: Peří

Sklíčený pocit, nedá mi spát,
neměl jsem se tak zachovat,
čas nejde vrátit ani přesypat,
nezbývá mi, než se omlouvat.

Jenže co jsou moje slova,
proti mým činům?
Koukám teď jak sova,
a ztrácím rozum.

Co teď můžu pro tebe,
lásko udělat?
Nepotřebuji jít do nebe,
jen Tě dál milovat.

Choval jsem se špatně,
teď potápím se ve tmě,
spánek vidím matně,
kdy se vrátíš ke mně?
Autor Martin_Zek, 26.09.2010
Přečteno 813x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí