Vstup jen andělům

Vstup jen andělům

Anotace: 28.8.2010

Zlomené srdce
zklamané prudce
vyhlásilo krach
zel na něm prach

zevnitř zamčené
uvnitř raněné

vylétlo do oblak.

Křídla andělská
láska panenská
slepila srdce
zhojila rány
chránila sladce
pekelné brány

vstoupil jsi tam.
Autor zaba.zuzla, 27.09.2010
Přečteno 321x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí